Voetreflextra
Commissarislaan 109
8016 LL        Zwolle
Tel:     038-7850417           
info@voetreflextra.nl
© 2012 - 2017   F. Heideveld
VoetreflexPlusTM
[naar boven]

Hoe ik werk

Behandelingen worden op afspraak gegeven. Ook zal er de mogelijkheid bestaan om 's avonds af te spreken. U kunt mij hiervoor bellen, mailen of  een berichtje schrijven via de contact pagina.
Neem gerust contact op als u vragen heeft of twijfeld of dit wel iets voor u is. Graag vertel ik u meer over de mogelijkheden en hierbij neem ik graag uw twijfels weg.

Hoewel de meeste massages 45 minuten duren, bij kinderen is dit 30 minuten, werk ik niet strikt op de klok.

Het is dus zeer goed mogelijk dat een behandeling langer kan duren. Het kan de behandeling, vind ik,  nadelig beïnvloeden als er te sterk op de tijd wordt gepland, iets wat ik dus ook zal  vermijden.

Voor een preventieve behandeling of een onspannende
massage wordt geen anamnese afgenomen.

Als u een behandeltraject wilt starten voor één of meerdere klachten zal ik in het eerste gesprek een anamnese afnemen en een algemene voetmassage geven.

Vervolgens zal ik  bij de tweede afspraak een palpatie onderzoek doen en op  basis van deze gegevens een behandelplan opstellen. Waarbij met name vanuit de Chinese diagnostiek zal worden gewerkt.

Het is belangrijk dat u weet wat er precies gaat gebeuren en een goede communicatie is hierbij van essentieel belang. Uw input en wensen zijn heel waardevol om zo samen tot de te volgen aanpak te komen.

Mijn Praktijk

Voetreflextherapie vormt de basis van mijn praktijk.
Deze behandelmethode biedt erg veel mogelijkheden op zowel het behandelen van specifieke klachten alsook op het preventieve vlak
Daarnaast zijn er verschillende massages  die leiden tot een zeer weldadige ontspanning.


Door de vele toepassingen die de reflextherapie heeft en omdat ik ervan overtuigd ben dat er op dit gebied nog heel veel te leren is heb ik mij gespecialiseerd op dit vlak en blijf mijn kennis hiervan uitbreiden.

Zoals al aangegeven vormt VoetreflexPlusTM de kern, met daarnaast o.a.de behandelingsvormen die vanuit de Tuina technieken mogelijk zijn.


Uiteraard zal ik de kennis die ik heb van bijvoorbeeld Aromatherapie  kunnen gebruiken bij een behandeling, maar de reflextherapie zal in mijn praktijk het fundament zijn en blijven.