Oncoreflex®

Oncoreflex-massages worden gegeven aan mensen met de diagnose kanker.
Dit ter ondersteuning van de reguliere behandeling en het is inzetbaar tijdens alle stadia van het ziekte- c.q. genezingsproces.

Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van de misselijkheid na chemo-behandelingen, het bevorderen van de opbouw van rode en witte bloedcellen, het detox proces optimaliseren en het ondersteunen van de energieopbouw, het lichaam laten ontspannen, etc.

Omdat de massages worden afgestemd op het energieniveau van de cliënt zijn zij in iedere fase van het het proces inzetbaar.

De massages kunnen ook als de cliënt “schoon” is verklaard een mogelijkheid bieden om de levenskwaliteit van de (ex)patiënt te verbeteren. Hierbij moet je denken aan het verminderen van de restklachten en het herstel van het vertrouwen in het lichaam door o.a. massages die gericht zijn op het emotionele evenwicht.

De Oncoreflex® massages kunnen de kanker niet genezen maar zijn met name bedoeld ter ondersteuning van het zelfgenezend vermogen en kunnen waardevol zijn tijdens deze vaak zware periode.