Mijn Praktijk

Voetreflextherapie vormt de basis van mijn praktijk.praktijksite2

Deze behandelmethode biedt erg veel mogelijkheden op zowel het behandelen van specifieke klachten alsook op het preventieve vlak.

Daarnaast zijn er verschillende massages die leiden tot een zeer weldadige ontspanning.

Door de vele toepassingen die de reflextherapie heeft en omdat ik ervan overtuigd ben dat er op dit gebied nog heel veel te leren is heb ik mij gespecialiseerd op dit vlak en blijf mijn kennis hiervan uitbreiden.

Zoals al aangegeven vormt VoetreflexPlusTM de kern, met daarnaast o.a.de behandelingsvormen die vanuit de Tuina technieken mogelijk zijn.

Uiteraard zal ik de kennis die ik heb van bijvoorbeeld Aromatherapie kunnen gebruiken bij een behandeling, maar de reflextherapie zal in mijn praktijk het fundament zijn en blijven.

Voor een preventieve behandeling of een ontspannende-massage wordt geen anamnese afgenomen.

Als u een behandeltraject wilt starten voor één of meerdere klachten zal ik in het eerste gesprek een anamnese afnemen en een algemene voetmassage geven. Vervolgens zal ik bij de tweede afspraak een palpatie onderzoek doen en op basis van deze gegevens een behandelplan opstellen. Waarbij met name vanuit de Chinese diagnostiek zal worden gewerkt.Het is belangrijk dat u weet wat er precies gaat gebeuren en een goede communicatie is hierbij van essentieel belang. Uw input en wensen zijn heel waardevol om zo samen tot de te volgen aanpak te komen.


Hoe ik werk

praktijksite7


Behandelingen worden op afspraak gegeven.
Ook zal er de mogelijkheid bestaan om 's avonds af te spreken. U kunt mij hiervoor bellen, mailen of een berichtje schrijven via de contact pagina.

Neem gerust contact op als u vragen heeft of twijfelt of dit wel iets voor u is.
tafel4site


Graag vertel ik u meer over de mogelijkheden en hierbij neem ik graag uw twijfels weg.

Hoewel de meeste massages 45 minuten duren, bij kinderen is dit 30 minuten, werk ik niet strikt op de klok.

Het is dus zeer goed mogelijk dat een behandeling langer kan duren. Het kan de behandeling, zo vind ik, nadelig beïnvloeden als er te sterk op de tijd wordt gepland, iets wat ik dus ook zal vermijden.